Minőségpolitika


Célunk, - hogy jól működő, ügyfélreszabott, érthető rendszereket alakítsunk ki, hogy sikeres pályázatokkal ügyfeleinknek erőforrásokat biztosítsunk a céljaik eléréséhez, továbbá projekt menedzsment megbízások során a projektek problémamentesen, gördülékenyen, céljukat elérve megvalósuljanak, így - ügyfeleink munkánk befejeztével is örömmel gondoljanak a Csige és Csige Vállalatfejlesztési és Pályázati Projekt Irodára. Fontosnak tartjuk ezért munkánk fejlesztésében ügyfeleink véleményét. A különféle vevői igényekhez rugalmasan tudunk alkalmazkodni. Munkatársaink képzettek, tudják, hogy a minőségi rendszer része üzletmenetünknek és, hogy az abban leírtak számukra kötelező érvényűek, az ő munkájuk is a vevőktől függ. Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Megfelelünk az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

Mottónk: „Amit érdemes csinálni, azt érdemes jól csinálni.” (Lord Chesterfield)

Minőségpolitikánk a következő feladatokat és célokat határozza meg:

  • Törekszünk vevőink, megrendelőink bizalmának elnyerésére magas színvonalú szolgáltatásainkkal.
  • Dokumentációs rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a Csige és Csige Vállalatfejlesztési és Pályázati Projekt Iroda fejlődését és növekedését követve.
  • Vizsgáljuk alvállalkozóink teljesítményét, és arra törekszünk, hogy alvállalkozóink a minőségi követelményeinknek és minőségpolitikánknak megfeleljenek.
  • A folyamatos fejlődés érdekében feltárjuk folyamatainkban a gyenge pontokat, és intézkedéseket teszünk azok megszüntetésére.
  • Fejlesztjük tanácsadási folyamatainkat a növekvő piaci igényeknek megfelelően.
  • Folyamatosan képezzük alkalmazottainkat az új követelményeknek megfelelően.


 

A Csige és Csige Vállalatfejlesztési és Pályázati Projekt Iroda teljes csapatának ragaszkodnia kell a cég minőségpolitikájához, valamint a Minőségirányítási kézikönyv és a kapcsolódó dokumentumok előírásaihoz. Ezen dokumentum aláírásával személyesen is megerősítjük a fenti célok melletti elkötelezettségünk.

 

Debrecen, 2016. november 3.

 


 
                                           Csige György

                                             ügyvezető