Segítséget nyújtunk a lakosság, az egyéni vállalkozók, a kkv-k, az önkormányzatok és  a civil szervezetek számára, hogy céljaikat megvalósíthassák. A folyamatos fejlesztés elvének érvényesítése során a külső források bevonása ad nagyobb hatékonyságot, gyorsabb megtérülést a beruházásoknak. A folyamatosan megújuló hazai és EU-s pályázati források lehetőséget biztosítanak az olcsóbb beruházásokra.

Amennyiben az Ön vállalkozása megfelel a feltételeknek, a Csige és Csige Vállalatfejlesztési és Pályázati Projekt Iroda által egyszerűen élhet pályázati lehetőségeivel.


INGYENESEN és folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket az aktuális pályázati lehetőségekről. Amennyiben Ön is igényt tart erre a szolgáltatásunkra, itt kérheti.


KOMPLEX, TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS - Vállaljuk hazai és EU-s pályázatok kapcsán:

- Források figyelését -DÍJMENTES szolgáltatás
Partnereink fejlesztési törekvéseinek ismeretében végezzük a finanszírozás lehetséges forrásainak figyelését, a lehetőségekről folyamatosan tájékoztatással vagyunk az érdekeltek irányába.


- Személyreszabott pályázati tanácsadást -DÍJMENTES szolgáltatás
Partnereink érdeklődésére személyes tájékoztatás alkalmával mutatjuk be a pályázati kiírás részleteit, a részvétel feltételeit.


- Pályázatírás
A Megrendelő által biztosított információk és dokumentumok alapján, Megrendelőnkkel szoros együttműködésben elkészítjük a komplett pályázati dokumentációt, igény esetén a pályázatírást megelőzi a projekt előkészítsének menedzselése.


- A pályázat utógondozását
Közreműködünk a Támogatási Szerződés megkötésének folyamatában, elvégezzük a monitoring beszámolók elkészítését, valamint összeállítjuk a pályázati elszámoló csomagot, koordináljuk a támogatás lehívását. Amennyiben arra igény van, elvégezzük a projekt megvalósításának menedzselését.


GARANCIA VÁLLALÁS:
Partnereinknek kockázatok nélkül van lehetőségük részt venni a pályázatokon. Vállaljuk az elkészített pályázati kiírásnak megfelelő tartalmú és formájú dokumentáció elkészítését, így amíg a Befogadó az elkészített pályázati dokumentáció tartalmi és formai vizsgálatát nem zárja le eredményesen, addig a pályázatírással kapcsolatban semmilyen fizetési kötelezettség nem keletkezik.